Havi túlélő csokoládé csomag

20 970 Ft83 880 Ft

A mostani időkben, a karatén alatt különösen fontos, hogy pozitívak maradjunk, hallgassunk olyan zenét, ami simogatja lelkünket és fogyasszunk minőségi ételeket, finomságokat. Mindenki tudja, hogy a csoki kakaótartalma miatt nagy mennyiségben tartalmaz endorfint, ami javítja a hangulatunkat és a boldogságunkért felelős. Mi is az endorfin? Az agyban termelődő hormon tartalmú anyag, mely egyrészt a fájdalom csillapításáért, másrészt az örömérzetért felelősek.

Ha szereted a változatosságot, akár magánemberként, akár cégként, mi hónapról hónapra, cukrászmesterünk segítségével, az új trendet követve új ízeket kreálunk, és kiszállítjuk részedre.

Amennyiben a kézműves bonbonok mellett fogyasztanál egy kis táblás csokit, de nem a megszokott csomagolásban, próbáld ki a “Gurman csomagunkat”, melyhez a bonbon mellett Csomagolásmentes tört-táblás-szórt csokoládékat is összekészítünk Neked tej, fehér, ét ízekben.

A doboz 10 szem válogatott kézműves bonbont és 3x 50g “csomagolásmentes” kézműves csokoládét tartalmaz a tőlünk megszokott magas minőségű belga alapanyagból.

A termékek tartósítószert, glutént nem tartalmaznak.

Törlés
  • 10 szem válogatott bonbon
  • Csomagolásmentes tört-táblás-szórt csokoládé 50g Tej – mandulával
  • Csomagolásmentes tört-táblás-szórt csokoládé 50g Ét – Sós kesudióval
  • Csomagolásmentes tört-táblás-szórt csokoládé 50g Fehér – magokkal
  • Tartósítószer nélkül
  • Kiszállítás Budapesten

További információk

Tömeg 200 g
Súly:

kb.195g

Allergének:

Tejszín, szójalecitin

Időtartam

3 hónap, 6 hónap, 9 hónap, 12 hónap

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Pin It on Pinterest