Haladó Bonbon készítő tanfolyam (dekorációk)

11 990 Ft

Ha már végeztél bonbon készítő tanfolyamot, szereted az igényes csokoládékat és szeretnéd megtanulni, hogyan kreálhatsz finom és gyönyörű bonbonokat, szeretnéd megtudni, hogy mi a különbség csokoládé és csokoládé között, akkor várunk Téged szeretettel haladó bonbon készítő tanfolyamunkra a Kende utcai Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store-ba!

A tanfolyamon elsajátíthatók a csokoládé készítés fortélyai magasabb szinten.

Többek között színes kakaóvaj előállítása, bonbon formák festése, tortákra csokoládé dekorációk alkotása a legújabb trend szerint.

A tanfolyam alatt 2 tölteléket is készítünk, az egyik egy többféle fűszerből kreált ganache, a másik Mangózselé ízesítésű.

A workshop programja:

Elméleti és gyakorlati oktatás a csokoládékról.

Amit biztosítunk hozzá: receptúra, alapanyagok, eszközök, kötény, valamint kóstoló az elkészült desszertekből. A

tanfolyam időtartama: 3 – 4 óra.

A tanfolyamot vezeti: Vasmatics József cukrászmester.

Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Ha már végeztél bonbon készítő tanfolyamot, szereted az igényes csokoládékat és szeretnéd megtanulni, hogyan kreálhatsz finom és gyönyörű bonbonokat, szeretnéd megtudni, hogy mi a különbség csokoládé és csokoládé között, akkor várunk Téged szeretettel haladó bonbon készítő tanfolyamunkra a Kende utcai Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store-ba!A tanfolyamon elsajátíthatók a csokoládé készítés fortélyai magasabb szinten. Többek között színes kakaóvaj előállítása, bonbon formák festése, tortákra csokoládé dekorációk alkotása a legújabb trend szerint. A tanfolyam alatt 2 tölteléket is készítünk, az egyik egy többféle fűszerből kreált ganache, a másik Mangózselé ízesítésű. A workshop programja: Elméleti és gyakorlati oktatás a csokoládékról. Amit biztosítunk hozzá: receptúra, alapanyagok, eszközök, kötény, valamint kóstoló az elkészült desszertekből. A tanfolyam időtartama: 3 – 4 óra. A tanfolyamot vezeti: Vasmatics József cukrászmester.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Pin It on Pinterest