Rólunk mondták

Csapatépítő

 

“Először is szeretném nagyon megköszönni kollegáim nevében Neked is és Misinek is a színvonalas bemutatót. Tényleg örök élmény marad!
 
Kollegák ma az irodában egyhangúlag azt mondták, hogy közvetlen volt, humoros volt és nem utolsósorban a csokik és borok is nagyon finomak! Az eddigi meglepetés programok közül ez tetszett mindenkinek a legjobban!

Varga Krisztina

Matarits Ügyvédi Iroda

Érzelem

 

“Amióta átadtuk a személyre szabott csokoládékat azóta a partnereink érzelmileg jobban kötődnek a cégünkhöz.”

Sándor Gabriella

 Szonda Phone

 

Ajándék

 

“Végre találtam egy ajándékot ami azt sugalja, hogy gondoltam a megajándékozottra és nem azzal foglalkozik, hogy egy sokadik ugyanolyan mint az elődök.…”
Nadinka

 

 

Beszélgetés

 

“Végre jutott idő egy olyan beszélgetésre a partnerekkel amikor nem a munkáról folyt a diszkurzus. Közelebb kerültünk üzletileg egymáshoz is ezáltal…”
Lehmann György 

DIG Hungary

 

 

Érzelem

 

Az ördög és a szenteltvíz, avagy viszonyom a csokoládéhoz.

Több, mint 20 éve bizonyosodott be, hogy a csoki meg én nemhogy barátok nem vagyunk, de közel halálos fenyegetést jelent a számomra. Sosem derült ki, hogy miért kapok tőle elviselhetetlen fejgörcsöt, kerültem, mint az a bizonyos patás állat az áldott vizet.

Nem estem soha kísértésbe…egészen addig, amíg…

Mit tehet az ember, ha egy szívéhez közel álló ember kezd el bonbonokat készíteni?

A minőséggel kapcsolatban fel sem merületett semmilyen kérdés, hiszen Marcit régóta ismertem. Látványra is guszta kis darabokró beszélünk, a beltartalom is felkeltette az érdeklődésemet. Csakhát eddig minden csokoládé termékben volt valami, ami számomra nem volt abszolválható. De a szeretet minden akadályt legyőz, még a félelmeinket is. Megkóstoltam és vártam a hatást.

Ami nem is maradt el …most hetente kérek “”uzsonnás csomagot””. Napi 1-2 kocka rendezte a vérnyomásomat, kedélyállapotomat. Az arra érdemes kollégákat megjutalmazom egy-egy kocka hosszú felszívódású boldogsággal. Próbáld ki és várd a hatást!

Andika

 

1

Tárgyalás

 

“Amikor átadtuk a partnerünknek a nevével ellátott praliné különlegességeket, a távolságtartó hangnemből egyből pozitív hangnemre váltott a tárgyalás folyamán…”
Kiss Ildikó

Hajdú Sylenta

 

Érzelem

 

Nem voltam korabban egy nagy bonbonos, de itt rakattantam. A csoki vekony, roppan, es vegre a toltelek dominal.

Kedvencem a maracujas.

Facebook hozzászóló

 

Kérdezz bátran!

Kérdésed van a rendezvényeinkkel kapcsolatban?

CHOCOFACTURE

Fizetési lehetőségek:

  • Készpénz   
  • Bankkártya 

TRIPADVISOR

Pin It on Pinterest

Share This