Haladó Bonbon készítő tanfolyam

(dekorációk)

Ha már végeztél bon-bon készítő tanfolyamot, szereted az igényes csokoládékat és szeretnéd megtanulni, hogyan kreálhatsz finom és gyönyörű bon-bonokat, ha szeretnéd megtudni, hogy mi a különbség csokoládé és csokoládé között, akkor várunk Téged szeretettel haladó bon-bon készítő tanfolyamunkra a Kende utcai Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store-ba!

A tanfolyamon elsajátíthatók a csokoládé készítés fortélyai magasabb szinten. Többek között színes kakaóvaj előállítása, bon-bon formák festése, tortákra csokoládé dekorációk alkotása a legújabb trend szerint.
A tanfolyam alatt 2 tölteléket is készítünk, az egyik egy többféle fűszerből kreált ganache, a másik Mangózselé ízesítésű.
A Chocofacture kézműves csokizónkat októberben nyitottuk meg az újbudai Kende utcában Vasmatics József “Marci” cukrászmester irányításával. A Chocofacture név sokak számára már ismerős lehet, hiszen “Marci” már évekkel ezelőtt létrehozta saját márkáját. Kolléganőinkkel, látványműhelyünkben nap mint nap készítünk a járókelők szeme láttára szebbnél szebb, magas minőségű, belga alapanyagú bon-bonokat. Amennyiben felkeltette a programra az érdeklődésedet és ellátogatsz, akkor bepillantást nyerhetsz a csokizó életébe.

A workshop programja:

Elméleti és gyakorlati oktatás a csokoládékról

Amit biztosítunk hozzá: receptúra, alapanyagok, eszközök, kötény, valamint kóstoló az elkészült desszertekből

A tanfolyam időtartama: 3 – 4 óra

A tanfolyamot vezeti: Vasmatics József

Minimum létszám: 5

Maximum létszám: 10

 

A workshop ára: 11990.-Ft / Fő / Alkalom

A csokoládékészítés nagyon sok odafigyelést igényel, ezért workshopunkat csak kis létszámmal tudjuk elérhetővé tenni. Ebből kifolyólag érdemes minél előbb jelentkezned!

Regisztráció a jelentkezések sorrendjében történik.

A tanfolyam időpontja: 2018.09.25 18.00-21.00

A tanfolyam helyszíne: XI. kerület Kende utca 3.

A Bartók Béla Boulvárd szomszédságában.

CHOCOFACTURE

Fizetési lehetőségek:

  • Készpénz   
  • Bankkártya 

TRIPADVISOR

Pin It on Pinterest

Share This