Kézzel készített bonbon tanfolyam

2017-11-21 18:00 - 21:00
Ha szereted az igényes csokoládékat és szeretnéd megtanulni, hogy te magad hogyan kreálhatsz finom és gyönyörű bon-bonokat, akkor várunk Téged szeretettel bon-bon készítő alaptanfolyamunkra a Kende utcai Chocofacture kézműves csokizóba!
 
A tanfolyamon elsajátíthatók a csokoládé készítés fortélyai, a temperálástól a formában készített bon-bonokig, a töltelékek elkészítésén keresztül.
 
A tanfolyam alatt 2 féle bon-bont készítünk: marcipános-mandulás étcsokoládét és grillázs bonbont vaníliás fehércsokoládé töltelékkel.
 
A Chocofacture kézműves csokizó októberben nyitotta meg kapuit az óbudai Kende utcában Vasmatics József cukrászmester irányításával. A Chocofacture név sokak számára már ismerős lehet, hiszen “Csokis Marci” már évekkel ezelőtt létrehozta saját márkáját. Kolléganőjével, Babinec Orsival látványműhelyükben nap mint nap készítik a járókelők szeme láttára a szebbnél szebb bon-bonokat. A programra ellátogatok bepillantást nyerhetnek a vadonat új csokizó műhelyébe.
 
A workshop ára: 11990.-Ft
 
A csokoládékészítés nagyon sok odafigyelést igényel, ezért workshopunkat csak kis létszámmal tudjuk elérhetővé tenni. Ebből kifolyólag érdemes minél előbb jelentkezned!

 

 

Pin It on Pinterest