Csokoládé előfizetés

Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb szolgáltatást nyújthatunk nektek, kedves eddigi és leendő vásárlóink, akik szeretitek a minőségi csokoládét. Megérkezett a CSOKOLÁDÉ ELŐFIZETÉS! Többen kérdeztétek, hogyan lehetne rendszeressé és könnyebbé tenni a vásárlást.

Kitaláltuk, elhoztuk nektek!

Ha szereted a változatosságot, akár magánemberként, akár cégként, mi hónapról hónapra, cukrászmesterünk segítségével, az új trendet követve új ízeket kreálunk, és kiszállítjuk részedre.

Ötféle csomagot állítottunk össze

A “Tesztelő csomag”-ot azoknak ajánljuk, akiket a bonbonok világa bűvöl el. Ha ezt választod, garantáltan mindig találsz új ízeket a csomagodban.
Amennyiben a bonbonok mellett a gyermekeid igényeit is nézed, próbáld ki a “Gyakorló csomagunkat”, melyhez a bonbon mellett nyalókát is választhatsz.
Ha szeretnéd növelni a mennyiséget, továbbá bővítenéd is, akkor Tiéd a “Gyakorlott csomag”. Nagy a család, baráti kör, vagy egyszerűen csak rákaptál a minőségi ízekre, akkor ne habozz, válaszd a “Profi csomag” ajánlatunkat.
Kisebb, nagyobb vállalkozásod van, szereted, ha loyális kollégák dolgoznak nálad és szeretnéd megtartani, növelni hűségüket, szavazz az “Üzleti csomagunkra”, és mi minden hónapban névre szólóan kiszállítjuk kollégáidnak szülinapi, vagy névnapi bonbon válogatásunkat.

CHOCOFACTURE

Fizetési lehetőségek:

  • Készpénz   
  • Bankkártya 

TRIPADVISOR

Pin It on Pinterest

Share This