Lehet a szakmád a szenvedélyed? Eszter szerint igen!

Sziasztok!

 Máthé Eszter vagyok, hivatásomat tekintve barista. Szent István Egyetem felsőoktatási ágán végeztem turizmus-vendéglátás szakon.

A kávé a szenvedélyem, s nagyon boldog vagyok, hogy a munkámra hivatásként tekinthetek. Minden nap, amikor munkába készülődöm, mosolyogva tűnődöm el, hogy vajon milyen kihívásokkal, tanulni valókkal fogok szembe nézni, ami segít előre vinni a célom érdekében. A kialakult helyzet miatt sajnos átmenetileg megszűnt a munkahelyem, de így egy új lehetőség kapuja nyílt meg előttem, miszerint egy nagyon kedves barátommal tudjuk segíteni egymás szenvedélyét.

 

Nagy örömmel tölt el, hogy némi érdekes és hasznos információkkal szolgálhatok számodra, s ezáltal betekintést nyerhetsz a kávé útjának folyamatába, a növény botanikájától, gondozásától egészen a csészéig.

Be fogok mutatni különböző hasznos praktikákat, amiket saját otthonodban is könnyedén el tudsz készíteni és bármikor meglepheted a párodat ebben a sajnálatos helyzetben egy könnyed, boldog, illetve szabadszellemű kávéházi élménnyel.

Köszönöm szépen a figyelmet, legyen szép napod!

Máthé Eszter

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozz fel

Keress minket

Pin It on Pinterest

Share This