Csokoládé szobor készítő alap tanfolyam

2017-11-07 18:00 - 20:00
Szereted a csokoládékat? Vagy csak szeretsz kreatív lenni a konyhában?
 
Egy igazán szuper programra hívunk Téged Októberben a Chocofacture kézműves csoki műhely és pop up store-ba!
A workshopon résztvevők elkészíthetnek egy 15 cm- es csokoládészobrot előre legyártott formákból. Ezentúl megismerkedhetnek a csokoládékészítés minden lépésével: A kakaóbabtól egészen az alapcsokoládé készítés folyamatáig.
 
A Chocofacture kézműves csoki műhely és pop up store októberben nyitotta meg kapuit az óbudai Kende utcában Vasmatics József cukrászmester irányításával. A Chocofacture név sokak számára már ismerős lehet, hiszen “Csokis Marci” már évekkel ezelőtt létrehozta saját márkáját. Kolleganőjével Babinec Orsival látványműhelyükben nap mint nap készítik a járókelők szeme láttára a szebbnél szebb bon-bonokat. A programra ellátogatók bepillantást nyerhetnek a vadonatúj csokizó műhely életébe.
 
A workshop ára: 8990.-Ft bevezető áron
 
A csokoládékészítés nagyon sok odafigyelést igényel, ezért workshopunkat csak kis létszámmal tudjuk elérhetővé tenni. Ebből kifolyólag érdemes minél előbb jelentkezned!

 

Related upcoming events

 • 2018-09-25 18:00 - 2018-09-25 21:00
  Ha már végeztél bon-bon készítő tanfolyamot, szereted az igényes csokoládékat és szeretnéd megtanulni, hogyan kreálhatsz finom és gyönyörű bon-bonokat, ha szeretnéd megtudni, hogy mi a különbség csokoládé és csokoládé között, akkor várunk Téged szeretettel haladó bon-bon készítő tanfolyamunkra a Kende utcai Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store-ba!
   
  A tanfolyamon elsajátíthatók a csokoládé készítés fortélyai magasabb szinten. Többek között színes kakaóvaj előállítása, bon-bon formák festése, tortákra csokoládé dekorációk alkotása a legújabb trend szerint.
  A tanfolyam alatt 2 tölteléket is készítünk, az egyik egy többféle fűszerből kreált ganache, a másik Mangózselé ízesítésű.
  A Chocofacture kézműves csokizónkat októberben nyitottuk meg az újbudai Kende utcában Vasmatics József "Marci" cukrászmester irányításával. A Chocofacture név sokak számára már ismerős lehet, hiszen "Marci" már évekkel ezelőtt létrehozta saját márkáját. Kolléganőinkkel, látványműhelyünkben nap mint nap készítünk a járókelők szeme láttára szebbnél szebb, magas minőségű, belga alapanyagú bon-bonokat. Amennyiben felkeltette a programra az érdeklődésedet és ellátogatsz, akkor bepillantást nyerhetsz a csokizó életébe.
   

  A workshop programja:

  Elméleti és gyakorlati oktatás a csokoládékról
  Amit biztosítunk hozzá: receptúra, alapanyagok, eszközök, kötény, valamint kóstoló az elkészült desszertekből

  A tanfolyam időtartama: 3 - 4 óra

  A tanfolyamot vezeti: Vasmatics József

  Minimum létszám: 5

  Maximum létszám: 10

  A workshop ára: 11990.-Ft

  A csokoládékészítés nagyon sok odafigyelést igényel, ezért workshopunkat csak kis létszámmal tudjuk elérhetővé tenni. Ebből kifolyólag érdemes minél előbb jelentkezned!

Pin It on Pinterest