“Az élet csapatjáték.”

/Richard Russo/

Életünk egy jelentős részét a munkahelyünkön, kollégáink társaságában töltjük. A közös munka sikerét, egy hosszú lezárt évet is együtt ünnepelünk, ezzel még jobban összekovácsolva a nagyszerű csapatokat.

Válassza kollégái számára a csokoládékészítést csapatépítő programként, dobja fel a hangulatot kreatív, jó hangulatú tevékenységgel, melynek keretében Csokoládémesterünk bevezet a bonbon- vagy tortadíszkészítés titkaiba.

Igazán különleges élményt jelent, ha a vendégek választják ki a töltelékbe legjobban illő bort vagy párlatot – ehhez végig kell kóstolni néhány palackot, majd kissé már emelkedett hangulatban elkészíteni a legfinomabb bonbonokat.

Élje át ezt az élményt egy felettébb exkluzív, inspiráló helyszínen, a Kende utcai műhelyünkben, nagyobb létszám esetén kitelepülünk a helyszínre.

Helyszín: 1111 Budapest, Kende utca 3.

Ideális létszám: 8-12 fő

A lefoglalható időpontokat, időpontegyeztetés céljából keressen minket munkanapokon 9:00 – 17:00-ig. Ha esetleg nem találna megfelelő időpontot, akkor is állunk rendelkezésére, biztosan megtaláljuk a lehető legjobb megoldást!

A programot voucher formájában is ajándékozhatja kiemelt partnereinek vagy munkatársainak!

Vasmatics József
info@chocofacture.com
+36-30/2302068

 

Érdekel a workshop.

Írjatok a részletekről nekem!

CHOCOFACTURE

Fizetési lehetőségek:

  • Kézpénz   
  • Bankkártya 
  • Szép kártya 

TRIPADVISOR

Pin It on Pinterest

Share This